RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Danny Terp van Cooldown Cafe brengt solo single uit
08-05-2014 11:16:00

 

Na een super drukke periode en vele optredens met onder andere Cooldown Café, besluit Danny dat het weer tijd is om ook zijn solocarrière verder uit te bouwen en gaat een samenwerking aan met componist/producer Jeroen Dirksen. Danny heeft de wens om vanaf het begin betrokken te zijn bij dit project en samen met Jeroen produceert hij “Stapelgek op jou”. De tekst van deze frisse, vrolijke, zomerse single met “bubbling” invloeden, schrijft hij samen met zijn oom J.T. Dam. Uiteraard wordt de single weer begeleid door een zwoele zomerse videoclip.

 

De 29-jarige Aalsmeerder is allang geen onbekende meer in de Nederlandstalige muzieklandschap! Danny is ontdekt door Arne Janssen die ook zijn eerste single "Zonder jou" gearrangeerd en geproduceerd heeft. Na diverse omwegen neemt Danny in 2011 contact op met Bert Schenau van Feestartiesten.nl die een plan voorDanny bedenkt. Er worden liedjes geschreven door Jeroen Dirksen (schrijver en producer van vele Nederlandse en Duitse artiesten) en dat resulteert in de singles en "Jij bent de liefste" en "Un dos tres". Hierna volgt in 2012 de single “Bara Bará Bere Berê” die wordt uitgebracht door het Stars Up label (een sublabel van NRGY Music van Tom Peters). Al deze singles zijn redelijk succesvol en zetten Danny Terpmeteen op de Nederlandse muziekkaart!

 

In 2013 doet Danny mee aan de audities van “Bloed Zweet en Tranen” op SBS6 en krijgt van de jury lovende woorden te horen, maar redt het niet tot de finale. Ook sluit hij zich aan bij het succesvolle “Cool Down Cafe” waarmee hij begin 2014 meteen een Party Storm Award ontvangt als “Beste Apres Ski Act”. Hierna volgt de single “Blonde Heidi” een frisse hedendaagse feestversie van Avicii “Wake me up”.

 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 21 mei t/m zondag 27 mei

     Yosee - Jouw ritme

Recente Youtube uploads:


Jan van Brusselband - Ik ga niet mee

Picobello Elke Nacht

Johnny Gold - Manuela

Gerrit Denekamp - Wat Een Bijzonder Moment 

Margretha - Thuis in Brabant

Ed Nieman - Rooie Marie

Wesley Klein & Monique Smit - Mooier dan mooi

PartyfrieX - Handen Omhoog

Willem Barth - Draai Maar Door

Eric Ghelen - Kom bij me

Kees Versluys - Draai Je Niet Om

 

 

RADIONL Zomertoer data en locaties


 Donderdagavond 28 juni - Assen
 Vrijdagavond 29 juni - Assen
 Zaterdagavond 30 juni - Assen
 Zondagmiddag 15 juli - Heerhugowaard
 Vrijdagavond 17 aug. - Zwolle
 Vrijdagmiddag 24 aug. - Bakkeveen
 Zondagmiddag 26 aug. - Apeldoorn
 Zaterdagavond 15 sept. - Ridderkerk

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl