RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
'De dag en de nacht'....nieuwe single van Nick & Simon
09-03-2018 15:27:00

 

Vandaag verschijnt de nieuwe single “De Dag En De Nacht” van Nederlands populairste popduo Nick & Simon. Het aanstekelijke uptempo nummer is afkomstig van hun laatstverschenen album “Aangenaam” en werd geproduceerd door Gordon Groothedde. Ter ere van de release van de single namen de mannen een digitale E.P. op waarop naast “De Dag En De Nacht” ook een viertal covers te vinden zijn die zij afwisselend spelen tijdens hun huidige theatertournee.

 

Die Aangenaam-tournee doet zo’n 60 theaters aan en tijdens een onderdeel van de avondvullende shows kan het publiek kiezen tussen een Nederlandstalige of Engelstalige cover uit een koffer. Die liedjes zijn “Naast Jou” van Boudewijn de Groot, “De Stad Amsterdam” van Jacques Brel hier ook bekend door de versie van Acda en de Munnik. Vanuit de Engelse koffer zijn dat “Can’t Stop The Feeling” van Justin Timberlake en “Shape Of You” van Ed Sheeran. Nick & Simon namen deze nummers tijdens een soundcheck speciaal op voor wie de show al heeft gezien en wil nagenieten, of binnenkort gaat en voorpret wil hebben! 

 

Het overgrote deel van de theaters is inmiddels uitverkocht, er zijn er nog beperkt kaartjes voor bijvoorbeeld Carré in Amsterdam en World Forum Theatre in Den Haag beschikbaar. De snelle beslissers vinden de laatste kaarten via www.ntk.nl  FotocreditsFoto: Paul Bergen

 

 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 18 juni t/m zondag 24 juni

Sidney Bischoff - Mooi is het leven

 

 

 

 

RADIONL Zomertoer data en locaties


 Donderdagavond 28 juni - Assen
 Vrijdagavond 29 juni - Assen
 Zaterdagavond 30 juni - Assen
 Zondagmiddag 15 juli - Heerhugowaard
 Vrijdagavond 17 aug. - Zwolle
 Vrijdagmiddag 24 aug. - Bakkeveen
 Zondagmiddag 26 aug. - Apeldoorn
 Zaterdagavond 15 sept. - Ridderkerk

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl