RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Debuutsingle van Marco Paulo een feit
02-05-2014 18:57:00

 

Op 3 mei 2014 gaat Marco Paulo’s  grootste droom in vervulling, want dan wordt zijn eerste single gelanceerd! Het is een vrolijk zomerse single met een radio versie en een remix. “Zo’n vrouw als jij” is een nummer wat speciaal voor Marco is geschreven en perfect bij hem past. Marco Paulo Slikboer is geboren op 12 september 1967 te Rotterdam en komt al vroeg in aanraking met muziek omdat zijn ouders diverse cafés hebben waar hij als het ware in is opgegroeid. 

 
Na veel knutselen met disco materiaal heeft Marco al snel een eigen disco’tje. Maar van het één komt het ander en alles groeit al snel uit naar een behoorlijke drive-in show genaamd “Big Sound”. Marco draait een aantal jaar als DJ maar krijgt de kans om met de band FLOGGER mee te gaan als roadie en grijpt die kans met beide handen aan met de gedachte om kennis en ervaring op te doen. Na enige tijd ontwikkelt Marco de nodige ervaring met de PA werkzaamheden zodat het echte werk kon beginnen, het verzorgen van geluid voor vele artiesten. Met de presentatie van de drive-in shows komt Marco tot de conclusie dat presenteren eigenlijk best wel moeilijk is en hij soms wat lucht te kort komt. Hij krijgt de tip te gaan leren zingen om een betere ademhalingstechniek onder de knie te krijgen zodat hij nog beter kan presenteren.

 
Thuis ontwikkelt hij zich tot een niet onverdienstelijke zanger, maar langzamerhand wordt dit een uit de hand gelopen hobby. Hij begint met het zingen op familiefeestjes, maar voor hij het weet ook op bruiloften, in cafés, voor gehandicapten, enz., waardoor hij steeds meer ervaring krijgt. Na ruim 18 jaar stopt Marco met BIG SOUND en concentreert zich volledig op zijn carrière als zanger. “Het is toch ook geweldig om als zanger te mogen optreden voor mensen die het leuk en gezellig vinden!” Omdat Marco niet iemand is die naast zijn artiestenbestaan kan stilzitten, begint hij samen met zijn vaste geluidstechnicus Ruud de Roos een artiestenbureau genaamd MP Entertainment. Na zoveel jaren in dienst te hebben gestaan van anderen, is het nu tijd om een stapje verder te gaan. 

 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop