RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Denans wordt overstelpt met berichtjes na Tommy Lips z’n cover van ‘Oh Marian’
25-11-2018 19:43:00

 

Afgelopen week lanceerde Tommy Lips een cover van een heel erg bekend feestnummer van Jack de Nijs die er in 1972 een hit mee had. In 2007 kreeg Denans het idee om de originele versie om te dopen in een feestversie. Nog steeds is dit één van z’n meest aangevraagde verzoekplaatjes tijdens z’n optredens. Denans laat weten dat hij het éne na het andere berichtje op z’n telefoon krijgt.

 

Ook radio dj’s hebben het cd’tje van Hans weer uit de kast gehaald en in de actuele playlist gezet. ‘Ik weet niet wat me overkomt. Ik kan me nog goed herinneren dat Monique de Nijs, de dochter van Jack,  apetrots op me was.  Zij heeft het eerste exemplaar destijds ook uitgereikt’, aldus Hans.

 

Onlangs kreeg Hans van Aalst oftewel Denans bezoek van de mannen van de Party Captains. Zij reizen stad en land af om op zoek te gaan naar de wereld van FEEST.. Ze gaan langs bij (feest) DJ's, artiesten en natuurlijk ook horecazaken die te maken hebben met feest in de breedste zin van het woord. Bekijk HIER het fragment.

 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool