RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Diana Olierook presenteert dé nazomerhit van 2014: Orlando!
13-08-2014 17:58:00

 

Het einde van de zomervakantie nadert, maar het zomergevoel houden we nog even vast…! Diana Olierook presenteert namelijk dé nazomerhit van 2014: “Orlando” (een Nederlandstalige versie van Enrique Iglesias’ “Bailando”). Diana Olierook timmert al jaren aan de weg als zangeres. Met haar 2 coverbands Universe en Dimension12 is zij wekelijks op de Nederlandse podia te bewonderen. Na ruim 16 jaar podiumervaring presenteert deze 32-jarige artieste echter haar eerste solo-single.


Met een zangeres als moeder werd muziek haar met de paplepel ingegoten. Als klein meisje was ze al te zien in landelijke tv-programma’s, zoals TROS Ministars, het Vara’s Kinder Songfestival, Geef Nooit Op en Telekids. Vanaf haar 16de jaar zingt ze in diverse professionele muziekformaties, waaronder all-round coverband Universe, Dimension12, Clash of the Coverbands winnaar PitchLight en het succesvolle duo Geef Gaas. In het dagelijks leven is Diana vrijwel alleen maar bezig met muziek! Naast de optredens met Dimension12 en Universe geeft zij zanglessen en -workshops, werkt zij als freelance zangeres bij diverse studio’s en live projecten en verzorgt zij boekingen voor Marlstone Entertainment. Op het podium is Diana niet te houden, een echte energiebom! Als een waar podiumbeest entertaint zij het publiek in alle muziekstijlen.


Het idee voor een eigen single ontstond op vakantie in Gran Canaria! De huisband van het hotel speelde dagelijks een Spaanstalige hit, die bij het publiek goed in de smaak viel. Diana werd direct verliefd op het nummer en voorspelde dat er ongetwijfeld ook snel een Nederlandstalige coverversie van zou uitkomen, waarop haar vriend zei: “Waarom maak je hem niet zelf?!” En tja…. Waarom eigenlijk niet?! Het nummer, dat Bailando van Enrique Iglesias bleek te zijn, werd door tekstschrijver Bart Storcken omgedoopt tot het Nederlandstalige Orlando en is in eigen beheer geproduceerd onder het label Hometown Studio Records. Beluister hier de preview.

 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 18 juni t/m zondag 24 juni

Sidney Bischoff - Mooi is het leven

 

 

 

 

RADIONL Zomertoer data en locaties


 Donderdagavond 28 juni - Assen
 Vrijdagavond 29 juni - Assen
 Zaterdagavond 30 juni - Assen
 Zondagmiddag 15 juli - Heerhugowaard
 Vrijdagavond 17 aug. - Zwolle
 Vrijdagmiddag 24 aug. - Bakkeveen
 Zondagmiddag 26 aug. - Apeldoorn
 Zaterdagavond 15 sept. - Ridderkerk

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl