RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Eveline Cannoot en Dennie Christian brengen uniek tweetalig duet
24-02-2016 10:54:00

 

Dankjewel’, zo heet het unieke duet met Eveline Cannoot en Dennie Christian. Een nummer in het ‘schlagerpop-genre’, de stijl die Duitsland in z'n greep heeft, waar nationale radiozenders als SWR4 bol van staan met artiesten als Helene Fischer, Beatrice Egli en vele anderen. Het is pop met schlagerinvloed, niet andersom. Het combineert de eigenschappen van de beide genres, van de beide werelden. Pop die je pakt na 10” en na een halve minuut elke vezel in je lichaam laat bewegen.

 

Eveline Cannoot werd bekend van Star Academy en is een duizendpoot: Zingen, televisie maken (MENT TV), presenteren. Ze koos resoluut voor 'het betere Nederlandstalige lied’ en doet dat binnen dit uitstapje met Dennie Christian ook weer, anders natuurlijk, ruimer, maar wel krachtig en uniek. In een nummer dat de kracht van pop combineert met het aanstekelijke van de schlager. Eveline is voltijds presentatrice en zangeres. 

 

Dennie Christian verkocht 15 miljoen geluidsdragers, een legende. Rosamunde en zo veel andere hits zitten in het collectieve geheugen van Vlaanderen, Nederland, Duitsland en ver daarbuiten. Dennie presenteerde ook op televisie in zowel Nederland, Duitsland als bij ons in Vlaanderen en doet dat nog steeds.

 

Het duet "Dankjewel" is de voorbode van de 'Dankjewel-Tour". Eveline en Dennie trekken zowel Vlaanderen als Nederland in met een gezamenlijk showconcept. Dennie brengt daarbij z'n grootste Nederlandstalige hits, Eveline de hare. Ze presenteert ook het geheel. Uiteraard brengen ze een paar nummers samen waaronder hun duet "Dankjewel". Dennie sluit het geheel af met een volledig blok met de allergrootste Duitse hits. Uberall auf der Welt, Besame Mucho, Fiesta Mexicana,... wie kent ze niet...? Het dak gaat er af, zoveel is duidelijk. De videoclip wordt later deze week gelanceerd. Deze werd in 4K opgenomen en de regie was in handen van Bert Temmerman. 

 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 18 juni t/m zondag 24 juni

Sidney Bischoff - Mooi is het leven

 

 

 

 

RADIONL Zomertoer data en locaties


 Donderdagavond 28 juni - Assen
 Vrijdagavond 29 juni - Assen
 Zaterdagavond 30 juni - Assen
 Zondagmiddag 15 juli - Heerhugowaard
 Vrijdagavond 17 aug. - Zwolle
 Vrijdagmiddag 24 aug. - Bakkeveen
 Zondagmiddag 26 aug. - Apeldoorn
 Zaterdagavond 15 sept. - Ridderkerk

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl