RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Ex Idols winnares Rochelle Perts neemt clip op in Zuid-Afrika
17-03-2017 12:24:00

 

Vandaag gaat de nieuwe single 'You Got Something' van Rochelle in release. Het zomerse nummer gaat over mannen met imperfecties, iets wat de zangeres uniek vindt. De videoclip werd in Zuid-Afrika opgenomen en volgt op de hits 'All Night Long' , 'Way Up' en 'Don't Let Me Go'. Het nummer komt uit op Rochelle's eigen label 'Young Elephants'. Rochelle: 'Ik zie in het nieuws veel negatieve dingen over wat social media met kids kan doen. Het is vooral bekend dat meisjes onder druk worden gezet om aan bepaalde schoonheidsidealen te voldoen, maar dit geldt denk ik zeker ook voor jongens. Daar kwam mijn inspiratie voor de song dan ook vandaan. Het duurde even, maar ik heb nu geleerd om me niet meer zo druk te maken over de grote pigmentvlek op mijn linkerbeen of striae. Het klinkt misschien gek, maar juist die non-perfectie in mensen maken ze voor mij interessant. Die mensen zijn uniek en vallen voor mij op, dan denk ik 'hey, you got something'. 


Rochelle werkte samen een internationaal team aan producers. De Brits-Amerikaanse Maegan Cottone schreef eerder hits voor onder andere Little Mix, Iggy Azalea en Britney Spears, Olly Murs en Demi Lovato. Sky Adams produceerde eerder de enorme hit 'Unstable' voor Zak Abel en schreef/produceerde tevens voor Rizzle Kicks, Ella Eyre en Dakota. Tevens werkte Joren van der Voort mee aan de plaat. Van der Voort schreef ook mee aan Rochelles' vorige releases 'All Night Long' en 'Way Up' en nummers voor onder andere Kriss Kross Amsterdam

 

In 2011 won Rochelle Perts (1992) op negentienjarige leeftijd de talentenshow X-factor. Sindsdien heeft ze zich ontpopt tot een ware artiest met een eigen stijl. Ze bracht internationaal door met de hit ‘Shotgun’, een samenwerking met Yellow Claw, die in diverse landen in de iTunes top 10 belandde. Vorig jaar bracht Rochelle het nummer 'All Night Long' uit, die de platina status behaalde. Haar meest track 'Way Up', een samenwerking met Kalibwoy, werd gelijk een 'Dance Smash' op Radio 538 en en 'Grand Slam!' op Slam! FM.

 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop