RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Ger Edwards brengt sfeervolle kerstsingle
29-11-2018 11:11:00

 

Terwijl we alweer afstreven richting de kortste dag van het ‘winterfeest’, komt Ger Edwards speciaal voor deze dagen met een sfeervolle kerstsingle: ‘Kerstmis Is Een Feest’, en dat terwijl het succes van zijn laatste single: ‘Geniet Er Elke Dag Maar Van’ nog steeds niet is gedoofd. Inspiratie voor een kerstliedje met kinderkoor ontstond tijdens zijn video-opname in de zomer op het hippiefestival in Gorinchem waar ook zij ‘acte de présence’ gaven.

 

Wouter Janssens (Flyn Flyn) uit België hoorde van Ger Edwards en stuurde hem vrijblijvend een aantal nieuwe muziekideeën toe. Bij één muziekstuk klonk bij Ger gelijk de potentie van een kerstnummer met kinderkoor ‘als kerstmuziek in de oren’ en vroeg om op deze akkoorden een tekst te schrijven. Al snel ontstond er een kerstdemo en Ger zou Helga Buitelaar van de Zangwerkgroep Gorinchem vragen of een aantal kinderen mee wilden zingen met dit nummer. 
 
‘Kerstmis is een Feest’ een deuntje om heerlijk in de kerstsfeer te geraken. De kerstclip bij het liedje is gemaakt door Jaap van Didden, bij Jurgenns Christmas House in Alken.

 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool