RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Heeft Denny Braaf straks spijt ????
01-09-2017 11:50:00

 

Denny Braaf heeft  voor  z’n nieuwe single ‘Straks heb je spijt’ alles uit de kast gehaald om er een topproductie van te laten maken. Hij nam daarvoor Marcel Fisser in de hand die verantwoordelijk is voor het arrangement. Topmuzikanten Marcel de Groot, Micky Fisser, Gregor Hamilton, David Mast en natuurlijk Marcel Fisser zelf hebben vervolgens de kwaliteit behoorlijk opgeschroefd.

 

‘Een van m’n beste vrienden en zeer gewaardeerde collega Robert Leroy kwam een tijdje geleden naar me toe en vertelde dat hij steeds een nummer in z’n hoofd had. Als hij dat lied in z’n  auto draaide dacht hij steeds aan mij. Hij vond het perfect bij mij passen. Ik was zeer benieuwd en vroeg hem op het nummer op te zetten. Het bleek om ‘Camina y ven’  van David Bisbal  te gaan.  Ik had gelijk het ‘wauw’ gevoel . Robert vertelde dat ik daar gewoon een Nederlandstalige tekst op moest laten schrijven. Daarvoor heb ik Bram Koning benaderd, vertelt Denny.

 

Denny gaf Marcel Fisser de opdracht om geen copy van de originele versie te maken. ‘Er moest meer pop en rock in worden verwerkt.  Omdat het  een flamingonummer is  wilde ik de Spaanse invloeden behouden, echter met iets meer gitaargeluiden. Over her resultaat ben er ontzettend tevreden. Ik hoop daarom ook dat ‘Straks heb je spijt’ goed wordt opgepakt door de horeca. Als het lied op de pleinen in de bekende steden uit de speakers knalt, dan is het een hit’, aldus Denny.

 

De clip heeft Denny op donderdag 31 augustus op z’n Facebookpagina geplaatst en heeft ondertussen al ontzettend veel positieve reacties ontvangen.  Als dat een voorbode is van wat er nog gaat komen, kan het niet anders dan een succes worden. Meer info: www.dennybraaf.nl / https://www.facebook.com/denny.braaf

 

RTV: Score Promotions / Dennis van der Kraan Tel : 06-41985707 / dennis@scorepromotions.nl
 

 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 12 november - zondag 18 november

John West - Nee ik rij niet...want ik wil drinken

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop