RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Henk Damen speelt hoofdrol in nieuwe clip van Colinda
03-08-2015 00:00:00

 

Zangeres Colinda heeft Henk Damen weten te strikken om als tegenspeler/ partner te figureren in de clip van haar nieuwe single ‘Hield jij van mij of van mijn centen. “Ik had er al  vaker met Henk over gehad, maar het is er nooit van gekomen. Een tijdje geleden kwam ik hem tegen en vertelde dat ik een leuk liedje had liggen en nog iemand zocht voor een rol in de clip”, vertelt Colinda.


‘Het is eigenlijk een liedje zonder inhoud. Hij gaat bij mij weg en verlaat me. Henk wilde graag z’n medewerking verlenen en er werd een afspraak gemaakt met Pascal van Redgell Media die zoals altijd de clips voor mij produceert. De beelden zijn geschoten op de Tilburgse kermis. De single is geschreven door Frank van Weert en is opgenomen bij Harald Queens in Tilburg. Ook daar werk ik al lange tijd heel prettig mee samen’, aldus Colinda.


De single is zowel fysiek als via download verkrijgbaar. Voor meer info surf naar: www.zangerescolinda.nl  en www.facebook.com/zangerescolinda.  Voor boekingen: Guus Pronk 06 52 40 55 14. Voor overige informatie: Roy Schapendonk 06-48 74 96 78.

 

 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 12 november - zondag 18 november

John West - Nee ik rij niet...want ik wil drinken

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop