RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Henri van Velzen laat droom van Henk Credoe uitkomen
10-04-2018 20:03:00

 

Op verzoek van Jeroen en Jenny Slager van Camping ’t Reestdal werd Henri van Velzen geboekt om op het 20 jarig jubileumfeest van deze camping te zingen. Het moesten een paar nummers van André Hazes sr. worden omdat het thema van dit jubileum was: “van Bach tot Hazes”. Tevens kwam het verzoek van Jeroen en Jenny om ook samen een nummer met Henk Credoe te doen. Henk hielp op de camping om daar de boel allemaal netjes te houden en volgens Jeroen was Henk altijd de hele dag aan het zingen en dat klonk als een klok.


Zo gezegd zo gedaan. Henri van Velzen heeft een afspraak met Henk gemaakt op de woongroep waar Henk woont en was ook onder de indruk van Henk zijn zangkunsten.Henri vond dan ook dat Henk het gehele optreden op het jubileumfeest “van Bach tot Hazes” samen met Henk moest doen. Dat werd een groot succes, begeleid door TOP pianist Jan Vaynezongen ze de sterren van de hemel. Nu bleek ook dat Henk Credoe in 2011 samen met Frans Bauer heeft opgetreden in het TV programma “Knoop in je zakdoek” (zie YouTube Henk Credoe en Frans Bauer) en vanaf dat moment heeft Henk maar 1 droom. Hij wil namelijk een cd maken. 

 

Omdat Henk Credoe het hart heeft gestolen van Henri van Velzen zijn ze nu dikke maatjes geworden en is Henri in gesprek gegaan met producer Martin Sterken, Clipproducent William ten Kate en de eigenaren van de camping om samen met hun Henk zijn droom te laten uitkomen. Dat is dus gelukt. Zijn eerste single en videoclip samen met Henri Van Velzen een feit geworden. 

 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool