RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Jeroen Stevens maakt speciaal lied voor Ron Knol die nog een paar dagen te leven heeft
09-01-2016 12:37:00

 

In oktober 2015 kreeg Jeroen Stevens een persoonlijk bericht van Ron Knol. In dit bericht stond een link van een lied met toegevoegde woorden "Dit is een lied dat bij jou past". De titel "Einmal sehen wir uns wieder", dat kwam wel even binnen. In december kreeg Jeroen nog een berichtje van Ron "Maak er jouw nummer van, voor mij aub". Hemel en aarde werden bewogen en Jeroen besefte dat er niet veel tijd meer was. Jeroen zou in eerste instantie het jaar sluiten met een kerstsingle, maar daar was nu geen tijd meer voor. 

 

De wensen van mensen, die spoedig naar het hiernamaals gaan, moet je niet uitstellen. Op 28 december vertrok Jeroen naar Someren waar het liedje werd opgenomen. De tekst is geschreven door Jeroen zelf i.s.m. Hans van Seggelen, die ook de muziekbewerking op zich nam. Alles is op één dag gerealiseerd en de clipopname werd 2 dagen later al opgenomen in samenwerking met Robert RTV, Chris Kriznaric, Melvin Kriznaric en Marga Blink. Ook een speciale dank aan de mensen van Veteranenhuis de Molenhoeve te Winschoten die de locatie beschikbaar hebben gesteld. Ron en zijn vrouw Liesbeth zijn erg blij dat dit gedeelte is afgerond, want zijn één na laatste wens ging in vervulling, zijn allerlaatste missie was oud en nieuw vieren en ook dat heeft Ron kunnen aanvinken, zijn missies zijn volbracht.Een nieuw jaar was begonnen, het was de periode dat het tijd was om van veel mensen afscheid te nemen.


Veel mensen weten inmiddels dat Ron ongeneeslijk ziek is. Op zijn Facebookpagina liet Ron weten dat hij op 13 januari het leven zal verlaten. 8 januari jl. gingen Jeroen en Robert RTV naar Ron om afscheid te nemen. Het was een avond met een lach, maar ook zeker met een traan. Niemand zal mijn tranen zien of een man mag niet huilen, daar werd niet meer aan gedacht. Je deelt samen geluk, maar ook verdriet en dat mag getoond worden. Er is echt over alles gesproken en natuurlijk kwam ook het liedje, dat Jeroen op verzoek van Ron heeft opgenomen, ter sprake. Ron vroeg of er ook gestemd kan worden voor de verzoekparade, want hij heeft nog maar een paar dagen dat hij er van kan genieten. Daarom zou hij het fijn vinden als mensen zouden willen stemmen op: Jeroen Stevens - Eens dan...Deze wens wil ik graag nog in vervulling laten gaan en zal daarom ook iedereen willen vragen om hierop te stemmen.


Via deze weg wil ik Ron Knol ontzettend bedanken voor het vertrouwen,  support, leuke gesprekken, maar zeker voor jouw vriendschap. Er is nog zoveel onkruid te wieden, maar helaas worden de mooiste bloemen als 
eerste geplukt. Ik ga je vreselijk missen en zal je nooit vergeten, aldus Jeroen Stevens.

 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 12 november - zondag 18 november

John West - Nee ik rij niet...want ik wil drinken

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop