RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Joris Linssen op muzikale bedevaart voor tv-programma
19-08-2014 13:07:00

 

Joris Linssen is behalve tv-presentator ook zanger van de band Caramba. Twee jaar geleden combineerde Joris zijn twee passies in de muzikale roadmovie Met jou heb ik geleerd. Deze film ging over de tournee door Mexico van Joris en zijn vrienden, waar ze optraden met hun Nederlandstalige muziek en een bezoek brachten aan hun grote held, charme-zanger Armando Manzanero. 

 

Nu staat er een nieuw project in de steigers. Gevolgd door de vaste cameraploeg van Joris’ Showroom en Hello Goodbye, gaat Joris Linssen & Caramba op muzikale bedevaart naar België. Tegen de stroom van de Maas in, lopen de jongens (met instrumenten en al) naar een verlaten kapelletje in het Vlaamse Opgrimbie. Ze doen zo inspiratie op voor hun nieuwe theatervoorstelling en maken ondertussen een tv-programma. Lukt het de jongens met spontane optredens hun eten en slaapplekken te verdienen? Wie komt Joris onderweg allemaal tegen? Regisseur Wilfred Evers maakt een tv-programma over deze avonturen en misschien zit er wel een serie in! In de theatervoorstelling Stroom, die vanaf januari 2015 door Nederland toert, vertelt Joris over de reis.

 

Deze muzikale voettocht start op vrijdag 22 augustus, om 09.00 uur bij de Sint-Christoffelkathedraal in Roermond. De dagen daarna voert het pad naar Opgrimbie. Einddoel is een verlaten kapelletje daar, dat tegenwoordig dienst doet als stroomhuisje. Fotocredit:Corbino 

 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 18 juni t/m zondag 24 juni

Sidney Bischoff - Mooi is het leven

 

 

 

 

RADIONL Zomertoer data en locaties


 Donderdagavond 28 juni - Assen
 Vrijdagavond 29 juni - Assen
 Zaterdagavond 30 juni - Assen
 Zondagmiddag 15 juli - Heerhugowaard
 Vrijdagavond 17 aug. - Zwolle
 Vrijdagmiddag 24 aug. - Bakkeveen
 Zondagmiddag 26 aug. - Apeldoorn
 Zaterdagavond 15 sept. - Ridderkerk

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl