RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Jos van Schaaik komt met debuutsingle
13-05-2018 14:01:00

 

Harry Gerritsen schreef de tekst voor de nieuwe single 'Altijd wat' voor de Utrechtse zanger Jos van Schaaik. Vervolgens ging Jos hiermee naar de studio van Sonic Solutions in Roosendaal waar de muziek werd gecomponeerd door Joris van Dijk en Michel Clekx. De gitaarpartijen werden live werd ingespeeld door Jorge Nieuwehuis en de accordeon door Daniel Metz. De Utrechtse zanger Martin van Doorn werd gevraagd om het koorwerk voor zijn rekening te nemen.

 

Afgelopen woensdag werd door Jeffrey Tanis & Danny Nicolay van JT Media de videoclip opgenomen aan het recreatie meer in Vianen en in de Utrechtse binnenstad. De videoclip zal worden aangeboden aan de clipzenders waaronder TV Oranje.  


Jos van Schaaik werd geboren op 6 september 1990 in zijn huidige woonplaats Utrecht. Nederlandstalige muziek is hem met de paplepel ingegoten en daardoor had hij al een lange droomwens om zanger te worden.  Tijdens een familie feestje van zijn kleine neefje pakte Jos de microfoon om samen met Martin van Doorn een duet te zingen.  Na afloop gaf Martin, Jos een tip om meer met zijn stem te gaan doen, “neem zangles en ga meer oefenen dan kom je erwel”.  Jos heeft deze raad opgevolgd en kreeg eerst vele tips van collega zanger Henk Kamphuis en nu gaat hij wekelijks langs bij zijn zangcoach Ingrid Simons.


Inmiddels heeft Jos al vele promotie optredens mogen verzorgen.  Zo treed hij regelmatig op in kroegen in Utrecht e.o. En heeft hij mogen schitteren in het voorprogramma tijdens een Live concert van zijn grote voorbeeld Frank van Etten. Ook daar kreeg Jos vele complimenten, zo ook van Hessel Wijkstra van RADIONL die hem vroeg; “Als je een single gaat opnemen hou me maar op de hoogte”, Jos van Schaaik: “Nou Hessel mijn single is er en hij komt jouw kant op!”

 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop