RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Jubilerende Anita en Ed komen met een dubbelalbum en jubileumsingle
02-12-2018 23:24:00

 

Het was op een zaterdagavond in november 1978 dat Ed, 18 jaar jong, met zijn orkestje De Edger Boys een dansavond verzorgde in Paviljoen Roozenoord te Bergen op Zoom. Op een gegeven moment werd er gevraagd of een meisje, Anita, 16 jaar jong, een liedje mocht zingen. Aldus geschiedde en vanaf die tijd gingen Anita en Ed samen optreden in allerlei bandjes en varianten. Ter gelegenheid van het 40 jarig jubileum als Anita en Ed is er een dubbelalbum verschenen met 22 Nederlandstalige liedjes en 15 Classic Country songs.

 

De Nederlandstalige cd is overwegend gevuld met liedjes van de afgelopen jaren, aangevuld met enkele nieuwe tracks. De piratenklassiekers A la vie la Mort en Waar is de Poort mogen natuurlijk niet ontbreken. Maar ook de B kant van A la vie la Mort getiteld Little Boy is opnieuw opgenomen in dezelfde stijl als in 1980 en toegevoegd aan het album. Het lied Ons kleine Huis uit 1983 is eveneens opnieuw opgenomen. De Classic Country cd is een lang gekoesterde wens van het duo om dit te realiseren. Ruim anderhalf jaar hebben de opnames in hun eigen Coldhofsoundstudio geduurd. Ed heeft alles opgenomen en voorzien van arrangementen geheel op eigen wijze. Echter de pedalsteel partijen en enkele viool partijen zijn ingespeeld door de Nax Trax studio te Nashville, Tennessee. Een betere Country Jus kun je niet hebben!

 

Natuurlijk gaat dit feestelijk gevierd worden met een artiestenmiddag met koud en warm buffet op 9 december a.s. in Zaal Koch te Kruisland. De grote zaal was begin oktober al volledig uitverkocht!! Wilt u een dubbelalbum bestellen doet u dan een mail naar info@anitaened.nl

 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool