RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Kaartverkoop Toppers in Concert 2016 'Royal Night of Disco' maandag 14 december van start
04-12-2015 00:29:00

 

Vrijdag 13 & zaterdag 14 mei 2016 nemen Gerard Joling, Jeroen van der Boom en René Froger je mee terug naar de zorgeloze tijd van de disco. De 12e editie van ‘Het Grootste en Gezelligste Meezingfeest van het Jaar’ staat in het teken van ‘Royal night of disco. De tijd van ‘Saturday Night Fever’, verlichte dansvloeren, spiegelbollen, plateauzolen en energieke, steengoede dansmuziek. Bezoek ‘The Best Disco In Town’ en ga mee terug naar de fantastische jaren ’70 en ‘80! De dresscode is Glitter gold with a colorful touch of disco. De voorpret kan weer beginnen! Op zoek naar de leukste disco-accessoires! Die te grote glitterzonnebril, broek met wijde pijpen, plateauzolen, blinkende juwelen, afrokapsels in fluorkleuren of dat korte glitter discojurkje… het kan niet ‘Over de Top’ genoeg! 

 

Afgelopen jaar bezochten maar liefst 340.000 zomers uitgedoste fans de ‘Crazy Summer Edition’, een absoluut record voor het feest van verbroedering. Ook dit jaar kun je weer meezingen en swingen op de allergrootste meezinghits uit heden en verleden. De beste discoknallers vormen de rode draad, maar zoals we bij Toppers in Concert mogen verwachten worden ook de andere genres niet vergeten.

 

Maandag 14 december om 9.00 uur start de landelijke kaartverkoop via www.ticketpoint.nl en 0900-0088 (0.45c/pm). Met een aaneenschakeling van de allergrootste nationale en internationale meezingers gaan De Toppers en diverse speciale gasten, waaronder de Nederlandse 70’s & 80’s meidengroep de Dolly Dots, Glennis Grace en de 2 Brothers on the 4th floor zorgen voor het meest ‘Over de Top’ discofeest van het jaar.

 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 12 november - zondag 18 november

John West - Nee ik rij niet...want ik wil drinken

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop