RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Leon Basley na vier jaar afwezigheid terug met nieuwe single
07-05-2018 19:18:00

 

Leon Basley is na vier jaar terug en sterker dan vroeger. De nu 42 jarige zanger die al sinds zijn 16 jarige leeftijd in het vak zit en diverse singles, albums en optredens op zijn naam heeft staan, is weer helemaal terug met een nieuw team die de vier verloren jaren in beeld gaan brengen. Leon zit weer vol energie en wil dit graag aan het publiek en zijn fans laten zien en zijn horizon gaan verbreden. De tekst van z'n nieuwe single 'Nu gaat het weer beter' heeft Leon grotendeels zelf geschreven met invloeden van Pascal de Vormer en speciale dank aan Jan Floren.


Voor Leon Basley Is het nu al geslaagd omdat dit nummer voor hem speciale betekenis heeft en veel in hem los maakt. Hopelijk gaat het bij anderen ook raken en is het bij het zien van de clip duidelijk waarom deze zanger zolang niks van hem heeft laten horen. Maar het leven gaat nu weer verder. Met Leon Basley Gaat het weer beter, dus nu naar een mooie toekomst en hopelijk nog vele nieuwe singels, albums en optredens.

 

'Eerst gaan we dit feestje vieren met 2 cd presentaties op 12 mei in Prinsenbeek Bij Zaal-Feestcafé D’n Henk en op 10 juni Bij Hotel-Café-Zaal de Kwast in St.Willebrord', aldus Leon.


RTV: All 4You Promotie / Willem de Bie / 06-43259755 / all4youpromotie@gmail.com

 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop