RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Mitch Kerstens erg enthousiast over z'n nieuwe single Delicia
10-09-2017 01:52:00

 

Het gaat erg goed met de carrière van zanger Mitch Kerstens! Veel mooie optredens en ook zijn laatst verschenen single 'Ik verlang zo naar die nachten' viel zeer goed in de smaak bij zowel de liefhebbers als bij de radio stations. Daarom dook hij opnieuw met producer/tekstschrijver André Kooiman de studio van AKMP in om een opvolger van zijn succes single te maken. Het resultaat mag er weer zijn!  Zijn nieuwe single is een heerlijk dansbare en meezingbare track geworden met de titel 'Delicia'.

 

De single werd wederom geschreven door André Kooiman en gemaakt in de nieuwe stijl van Mitch Kerstens, met fantastisch klinkende trompet partijen en heerlijk opzwepende accordeon solo’s. “Geloof me; als je ‘m 1x hoort zing je m mee!” zegt Mitch Kerstens enthousiast.

 

De single 'Delicia' is vanaf zaterdag 9 september 2017 in alle grote download- en streaming portals verkrijgbaar via het label AKMP. Ook is bij de single weer een videoclip gemaakt met een prachtige verhaallijn die je gezien moet hebben. De track zal worden gepromoot door Plugplugging bij alle Nederlandstalige en Belgische radio zenders. Met 'Delicia' trekt Mitch Kerstens de lijn door met zijn nieuwe stijl, die hem ontzettend lekker ligt en waar hij wederom een groot publiek zal gaan bereiken. Bron: www.andrekooiman.nl / AKMP

 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 21 mei t/m zondag 27 mei

     Yosee - Jouw ritme

 

 

RADIONL Zomertoer data en locaties


 Donderdagavond 28 juni - Assen
 Vrijdagavond 29 juni - Assen
 Zaterdagavond 30 juni - Assen
 Zondagmiddag 15 juli - Heerhugowaard
 Vrijdagavond 17 aug. - Zwolle
 Vrijdagmiddag 24 aug. - Bakkeveen
 Zondagmiddag 26 aug. - Apeldoorn
 Zaterdagavond 15 sept. - Ridderkerk

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl