RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Nathan de Clerck is een welkome aanvulling in de Belgische en Nederlandse muziekscene
14-05-2018 22:44:00

 

“Ik ben Nathan, 18 jaar, en afkomstig uit het Oost-Vlaamse Beveren. Al op zeer jonge leeftijd zat de showbizzmicrobe ergens diep in mij. Op 8 jarige leeftijd was ik bijna elke dag te vinden op de muziekschool, waar ik al snel zang en muzieklessen ben volgen. Zo'n, beetje alles waar muziek uitkomt heeft mijn passie”. Zo begint de het verhaal van de jonge ambitieuze zanger Nathan de Clerck, slechts 18 lentes jong maar nu al vast er van overtuigd dat te doen, wat hij het liefst wil, mensen vermaken met zijn muziek. Of dat nu op sax, piano, drums, zang of op het toneel is, Nathan ademt muziek.

 

Op jonge leeftijd mag hij zijn debuut maken in de musical Oliver waardoor de wens, artiest te worden nog meer wordt aangewakkerd. Hij volgt zang en acteer lessen aan het begothumaniora van Antwerpen en brengt daar zijn middelbare studie door met als richting JAZZ/POP/Rock.

 

Het artiestenvirus heeft hem volldeig te pakken, zo zeer zelfs dat hij in zijn vakanties een job zoekt als inspciënt om achter de schermen van alles te weten te komen over licht en geluid. Verder volgt hij op advies van Luc Steeno zanglessen bij Wilfired van Beveren.

 

Het kon niet uitblijven dat dit alles op enig moment zou moeten resulteren in  een geluidsopname met bijbehoren videoclip.Vandaag is de eerste single van Nathan 'Had je ooit gedacht' een feit. Voor de productie tekende Marc de Coen en is de tekst geschreven door Mieke. Nathan beschikt overt een uiterst prettig stemgeluid en is bovendien een prettige verschijning. Met zijn jeugdig enthousiasme is hij een welkome aanvulling in de Belgische en Nederlandse muziekscene. Meer info: Facebook.com/Nathan-De-Clerck

 

RTV: Nynke Tuinstra / Mobiel. 06 4888 5790 / NynkeTuinstra@gmail.com  

 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop