RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Nieuwe single Belgische zangeres Louisia is getiteld 'Manuel waarom'
23-09-2016 18:42:00

 

Een ijzersterke schlagersound waarmee de sympathieke Belgische een groot publiek zal plezieren! De Belgische zangeres Louisia is een graag geziene gast in de grensstreek met haar bijzonder hoge sopraan stem. Sinds haar samenwerking met de Nederlandse producer/tekstschrijver André Kooiman (die hits schreef voor; Bobby Prins, Danny Fabri en Yves Segers) bracht ze al een single uit getiteld; “ Uitgerekend jij” waarmee ze wekenlang in de Vlaamse top 15 stond.


Haar nieuwe single “ Manuel waarom” is wederom een heerlijke schlagerplaat geworden en een bewerking van de gelijknamige wereldhit van Audrey Landers. De ijzersterke productie werd wederom gemaakt door André Kooiman en de Belgische tekst werd geschreven door Dennie Damaro. Als extra is er een fantastische B-kant gemaakt van een nieuw nummer getiteld “ Ga jij met me mee” met dezelfde dikke schlagersound die in Belgie heel populair is.


De single is vanaf eind september 2016 verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals en het nummer zal gepromoot worden in Nederland en België op vele radiozenders en websites door PLUGplugging. Met deze nieuwe single heeft Louisia weer een super commerciële single gemaakt die naar verwachting veel airplay zal krijgen bij de Belgische en Nederlandse radio zenders! Meer info: www.louisia.be Bron: AKMP/www.andrekooiman.nl

 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 18 juni t/m zondag 24 juni

Sidney Bischoff - Mooi is het leven

 

 

 

 

RADIONL Zomertoer data en locaties


 Donderdagavond 28 juni - Assen
 Vrijdagavond 29 juni - Assen
 Zaterdagavond 30 juni - Assen
 Zondagmiddag 15 juli - Heerhugowaard
 Vrijdagavond 17 aug. - Zwolle
 Vrijdagmiddag 24 aug. - Bakkeveen
 Zondagmiddag 26 aug. - Apeldoorn
 Zaterdagavond 15 sept. - Ridderkerk

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl