RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Nieuwe single Belgische zangeres Louisia is getiteld 'Manuel waarom'
23-09-2016 18:42:00

 

Een ijzersterke schlagersound waarmee de sympathieke Belgische een groot publiek zal plezieren! De Belgische zangeres Louisia is een graag geziene gast in de grensstreek met haar bijzonder hoge sopraan stem. Sinds haar samenwerking met de Nederlandse producer/tekstschrijver André Kooiman (die hits schreef voor; Bobby Prins, Danny Fabri en Yves Segers) bracht ze al een single uit getiteld; “ Uitgerekend jij” waarmee ze wekenlang in de Vlaamse top 15 stond.


Haar nieuwe single “ Manuel waarom” is wederom een heerlijke schlagerplaat geworden en een bewerking van de gelijknamige wereldhit van Audrey Landers. De ijzersterke productie werd wederom gemaakt door André Kooiman en de Belgische tekst werd geschreven door Dennie Damaro. Als extra is er een fantastische B-kant gemaakt van een nieuw nummer getiteld “ Ga jij met me mee” met dezelfde dikke schlagersound die in Belgie heel populair is.


De single is vanaf eind september 2016 verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals en het nummer zal gepromoot worden in Nederland en België op vele radiozenders en websites door PLUGplugging. Met deze nieuwe single heeft Louisia weer een super commerciële single gemaakt die naar verwachting veel airplay zal krijgen bij de Belgische en Nederlandse radio zenders! Meer info: www.louisia.be Bron: AKMP/www.andrekooiman.nl

 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

 

Van maandag 24 september t/m zondag 30 september

    Jan Smit - Ik zie

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl