RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Nieuwe single van Jesse heeft grote hitpotentie
30-09-2016 17:15:00

 

Vorig jaar scoorde de Brabantse zanger Jesse nog een gigantische hit in België in duet met Bobby Prins met de hitsingle “Ik heb nog meer dan 1000 dromen”. Sinds die tijd heeft hij samen met producer/tekstschrijver André Kooiman hard gewerkt in de studio aan nieuw materiaal. De nieuwe single “Ik heb het altijd al geweten” is het eerste resultaat van de vele uren studiowerk die het tweetal samen maakten. Het nummer is een spetterende remix geworden van een bekende Hazes track, gemaakt in een super commerciële stijl door dezelfde producer die eerder ook de megahit “Wie denk jij wel wie ik ben” maakte!


“Een waanzinnig klinkend nummer met mooie gitaar solo’s, geweldige blazers en een heerlijk latin arrangement dat ongetwijfeld bij een groot publiek in de smaak zal gaan vallen” zegt Jesse enthousiast! Het nummer is de voorloper van het geplande album dat in 2017 moet gaan verschijnen waarvan al enkele nummers zijn opgenomen. De single “Ik heb het altijd al geweten” is vanaf oktober 2016 verkrijgbaar via het label AKMP op alle grote download- en streaming portals.


Ook zal een prachtige videoclip van het nummer te zien zijn op Youtube. De single zal worden gepromoot door Plugplugging bij alle Nederlandstalige en Belgische radio zenders. Een waanzinnig klinkende single gemaakt met veel aandacht voor de kleinste details die klinkt als een klok! De verwachtingen zijn hooggespannen.Bron: www.andrekooiman.nl / AKMP

 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

 

Van maandag 24 september t/m zondag 30 september

    Jan Smit - Ik zie

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl