RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Nieuwe single van Wilmo ademt de sfeer uit van de discojaren 70 en 80
05-11-2018 00:00:00

 

Wilmo (Willem Verwoert), timmert nu alweer een tijdje aan de weg. Sinds 2016 heeft hij zich volledig gestort op het schrijven en opnemen van nieuwe nummers. Na het lanceren van zijn tweede single in 2017 kreeg hij het ambitieuze plan om in drie jaargetijden een nieuw nummer uit te gaan brengen. Voor de komende herfst/winter periode laat Wilmo zijn fans genieten van 'Jij hoort bij mij'. Een regelrechte liefdesverklaring waarmee hij een pittige periode afsluit en de liefde omarmt. Het is weer een up tempo nummer geworden die de sfeer uitademt van de discojaren 70 en 80.


Wilmo, opgegroeid in Opheusden, Midden Betuwe, kreeg de muzikaliteit met de paplepel ingegoten. Zijn opa, die mondharmonica speelde, ontdekte zijn talent.  Na zijn vorige nummer “Ik ben als jij”, die het landelijk goed heeft gedaan, komt hij dan nu met weer een prachtig nummer “Jij hoort bij mij”. Wilmo heeft al veel gedaan, zo was zijn eerste optreden al op 16 jarige leeftijd en stond hij in het voorprogramma van de destijds bekende band Massada.


Vanaf dat moment was er geen weg terug meer voor hem. Er kwamen veel uiteenlopende werkzaamheden op zijn pad; Van studiowerk voor internationale producers, tot backing voor collega’s. Er waren optredens door heel Europa en een cd release die wereldwijd ging. Ook was hij te vinden op de zomerfeesten in Nijmegen, zalen als 013, Melkweg, en ook stond hij op diverse festivals. Het repertoire van Wilmo bestaat uit de bekende evergreens van Hazes tot Tino Martin, tot aan Afro Jack, maar ook zijn eigen nummers.

 

RTV: Willem de Bie / all4youpromotie@gmail.com

 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 12 november - zondag 18 november

John West - Nee ik rij niet...want ik wil drinken

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop