RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Producent zoekt figuranten voor videoclip van de nieuwe Nederlandse jeugdmusical RAZEND
03-10-2016 16:41:00

 

Producent Homemade Productions is op zoek naar jongens en meiden tussen de 12 en 18 jaar die willen figureren in de videoclip van de nieuwe Nederlandse jeugdmusical RAZEND, naar het beroemde boek van Carry Slee. De clip wordt medio december opgenomen in Amsterdam. Aanmelden kan via www.razendmusical.nl/ikdoemee

 

Met de videoclip vraagt Razend de musical aandacht voor de ruim 9.000 zwerfjongeren die er in Nederland zijn. Jongeren zonder een vaste woon- of verblijfplaats die in hun jeugd vaak te maken hebben gehad met problemen thuis.  

 

RAZEND gaat over Sven. Sven is niet gelukkig thuis. Hij wordt door zijn vader zowel geestelijk als lichamelijk mishandeld en zijn broer Lennart haalt gemene streken met hem uit. Vervolgens laten ook zijn vrienden en zijn vriendin Roosmarijn (die op haar beurt problemen heeft met een handtastelijke leraar) hem in de steek. Sven zoekt zijn heil op straat. Om aan de werkelijkheid te ontsnappen, maakt hij in zijn hoofd speelfilms waarin hij gelukkig is.

 

Carry Slee schreef het boek RAZEND in 2000. In 2001 werd het bekroond met de Prijs van de Kinderjury en getipt door de Jonge Jury in 2002. In 2011 werd het boek verfilmd. De film werd onderscheiden met een Rembrandt Award. Dick van den Heuvel schreef het script van de film en tekent voor de musical voor het scenario en de regie. Van de makers van de succesvolle musical 'Afblijven' en ‘Spijt’. RAZEND de musical gaat op 20 januari in première en is daarna in heel Nederland te zien. Voor meer informatie en de complete speellijst: www.razendmusical.nl. Fotocredits: Andy Doornhein.

 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

 

Van maandag 24 september t/m zondag 30 september

    Jan Smit - Ik zie

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl