RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Rob Zorn hoopt te knallen met zomernummer 'Geniet ervan'
09-05-2018 10:27:00

 

Met een preview schotelde Rob Zorn afgelopen week zijn fans en volgers alvast een stukje voor van zijn nieuwe single 'Geniet ervan'. Rob heeft de single te danken aan Anjo Pauli-Niessen uit Limburg die enkele maanden geleden besloot om sponsor te worden voor z'n nieuwe single. 'Ze heeft geen bedrijf en betaalt alles uit haar eigen zak. Anjo is een mens die veel heeft meegemaakt en wil genieten. Anjo, dank je wel voor het vertrouwen. Je bent een super leuke vrouw en prettig gestoord', aldus Rob.

 

De Haarlemse volkszanger die ruim 30 jaar geleden zijn eerste single aan hem uitgereikt zag worden door niemand minder dan André Hazes (senior uiteraard) heeft vaak vrolijk omlijste liedjes mét een boodschap. Volkse vertolkingen met krachtige kreten uit het leven gegrepen die de afgelopen jaren maar al te vaak een compleet eigen leven zijn gaan leiden bij o.a. het uitgaanspubliek, Nou en? 


“We gaan knallen met een giga zomernummer”, zo verklapte Rob onlangs! Zijn nieuwe plaat verschijnt uiteraard weer op het Rood-Hit-Blauw label. Bijgestaan door prachtige danseressen is onlangs in het Brabantse Nuenen de bijpassende video geschoten voor deze swingende zomerse track. 

 

RTV: Score Promotions / Dennis van der Kraan Tel : 06-41985707 / dennis@scorepromotions.nl

 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop