RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Rox van Driel kondigt nieuwe single aan
02-10-2016 15:56:00

 

Op 13 oktober 2016 verschijnt de nieuwe single ‘ Het zijn de kleine dingen’. Het is volgens Rox  een nummer met een vrolijke insteek waarbij je tevens lekker op kunt dansen. ‘Dat vond ik eigenlijk ook wel erg belangrijk. Daarnaast denk ik dat de tekst bij veel mensen heel herkenbaar is. Als je kunt genieten van de kleine dingen in het leven, ben je een gelukkig mens. Ik geniet bijvoorbeeld al van een klein gebaar of een glimlach. Uiteraard zijn m’n familie, vrienden en fans ook onderdeel van ‘die kleine dingen’, vertelt Rox.

 

Het nummer is geproduceerd door Dennis Erhardt en John Dirne. ‘Het is een compleet nieuw nummer. Ik vind het altijd leuk om iets nieuws te brengen wat mensen nog niet kennen. Dat maakt het ook wel weer spannend. Net zoals m’n vorige singles heb ik als opname studio weer gekozen voor The White Villa in Ede. De kwaliteit wil ik constant houden en dat vind ik ook heel belangrijk’, legt Rox uit. De blonde zangeres uit Tiel is heel trots op het resultaat en zal met veel plezier bezoekjes aan radiostations brengen. ‘Dit regelt mijn plugger Dennis van der Kraan van Score Promotions altijd netjes. De videoclip wordt binnenkort  opgenomen.

 

Rox is bovendien genomineerd in de categorie Nieuw Nederlands Talent voor de Koos Alberts Awards. Meer informatie hierover is te vinden op: www.koosalbertsawards.nl 

 

Om op de hoogte te blijven van Rox surf dan naar :https://www.facebook.com/Rox.v.Driel

 

© TV Oranje

 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

 

Van maandag 24 september t/m zondag 30 september

    Jan Smit - Ik zie

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl