RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Signeersessie Frans Bauer bij de MediaMarkt in Apeldoorn
29-09-2016 21:36:00

 

Op woensdag 12 oktober om 14:00 uur komt Frans Bauer naar de MediaMarkt in Apeldoorn om zijn nieuwe album 'Geluk, Hoop en Liefde' te signeren. Uiteraard kunnen de fans van Frans ook met hem op de foto. De hit single 'Een Beetje Verliefd' werd de voorloper uit een rij van 14 gloednieuwe liedjes, die zijn verzameld op het nieuwe album 'Geluk, Hoop & Liefde'. Frans Bauer tekende opnieuw voor alle 14 liedjes en produceerde deze samen met Laurens van Wessel. 

 

De titel van het nieuwe album 'Geluk, Hoop & Liefde' dekt voortreffelijk de lading van de 14 muzikale parels, die stuk voor stuk het predikaat levenslied mogen dragen. Op 'Geluk, Hoop & Liefde' laat Frans Bauer zien, dat hij ingewikkelde thema’s niet vermijdt. Ook het beladen lied 'De Hemel Heeft Er Een Engel Bij', wat hij speciaal schreef voor zijn overleden vader, is onderdeel van het album. Het nummer werd indertijd enkel op youtube openbaar gemaakt en werd voor velen een stille ode aan overleden dierbaren.


De ongekroonde koning van het levenslied keert weer terug naar zijn roots, met herkenbare klanken voor de grote schare liefhebbers van Nederlandstalige muziek. Meer informatie over deze en andere instores en foto’s zijn terug te vinden op www.facebook.com/gekopmuziek.

 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 21 mei t/m zondag 27 mei

     Yosee - Jouw ritme

 

 

RADIONL Zomertoer data en locaties


 Donderdagavond 28 juni - Assen
 Vrijdagavond 29 juni - Assen
 Zaterdagavond 30 juni - Assen
 Zondagmiddag 15 juli - Heerhugowaard
 Vrijdagavond 17 aug. - Zwolle
 Vrijdagmiddag 24 aug. - Bakkeveen
 Zondagmiddag 26 aug. - Apeldoorn
 Zaterdagavond 15 sept. - Ridderkerk

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl