RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Signeersessie Frans Bauer bij de MediaMarkt in Apeldoorn
29-09-2016 21:36:00

 

Op woensdag 12 oktober om 14:00 uur komt Frans Bauer naar de MediaMarkt in Apeldoorn om zijn nieuwe album 'Geluk, Hoop en Liefde' te signeren. Uiteraard kunnen de fans van Frans ook met hem op de foto. De hit single 'Een Beetje Verliefd' werd de voorloper uit een rij van 14 gloednieuwe liedjes, die zijn verzameld op het nieuwe album 'Geluk, Hoop & Liefde'. Frans Bauer tekende opnieuw voor alle 14 liedjes en produceerde deze samen met Laurens van Wessel. 

 

De titel van het nieuwe album 'Geluk, Hoop & Liefde' dekt voortreffelijk de lading van de 14 muzikale parels, die stuk voor stuk het predikaat levenslied mogen dragen. Op 'Geluk, Hoop & Liefde' laat Frans Bauer zien, dat hij ingewikkelde thema’s niet vermijdt. Ook het beladen lied 'De Hemel Heeft Er Een Engel Bij', wat hij speciaal schreef voor zijn overleden vader, is onderdeel van het album. Het nummer werd indertijd enkel op youtube openbaar gemaakt en werd voor velen een stille ode aan overleden dierbaren.


De ongekroonde koning van het levenslied keert weer terug naar zijn roots, met herkenbare klanken voor de grote schare liefhebbers van Nederlandstalige muziek. Meer informatie over deze en andere instores en foto’s zijn terug te vinden op www.facebook.com/gekopmuziek.

 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop