RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Spang! zet met deze tweede single de ingeslagen muzikale koers strak voort
13-09-2017 10:53:00

 

Hier ben ik’ is de titel van de nieuwe single van Spang!. Deze titel geeft aan dat de 24-jarige zanger compleet achter zijn tweede single staat. Het nummer is in hetzelfde straatje als ‘Als ’t moet’. Spang! zet met deze tweede single de ingeslagen muzikale koers strak voort.


De titel van de tweede single van Harm Spang is ‘hier ben ik’ geworden. Met zo’n titel moet je wel 100% achter je single staan. Daar is geen twijfel over mogelijk, want Spang! is nauw betrokken geweest bij het maken van de single. De zanger/heftruckchauffeur heeft samen met Hans Louws, Maarten de Groot en Willie Oosterhuis om tafel gezeten en zelf teksten toegevoegd, aangepast of geschrapt om er echt zijn eigen nummer van te kunnen maken. Dat Spang! alleen voor kwaliteit gaat, laat ook de bijbehorende clip zien. De clip zit vol met beeldgrappen. 


‘Hier ben ik’ is de opvolger van de debuutsingle ‘Als ’t moet’. De eigen stijl die Spang! hiermee neerzet is een combinatie van het Nederlandstalige levenslied en dance. Verjongend, maar voor iedereen toegankelijk. Meer info: https://www.facebook.com/harm.spang

 

RTV: Nynke Tuinstra / Mobiel. 06 4888 5790 / NynkeTuinstra@gmail.com

 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 15 januari t/m zondag 21 januari

       Henk Dissel - Het cafeetje

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl