RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Susanna Veldmeijer ontzettend blij met haar nieuwe single ‘Ciao Ciao Amore’
01-06-2017 16:00:00

 

Susanna Veldmeijer ging enkele maanden geleden in navolging van een aantal CNR collega-artiesten, waaronder Willem Barth en John West,  op bezoek bij producer Manfred Jongenelis in Etten-Leur. ‘Laat ik ook eens naar die studio gaan en kijken hoe het daar gaat. Ik ben aangekomen met een liedje dat ik op youtube voorbij zag komen en wilde dit graag in een nieuw jasje opnemen. Manfred was gelijk enthousiast en stelde voor om door Bram Koning een mooie tekst te laten schrijven’, vertelt Susanna.

 

Over het eind resultaat is Susanna ontzettend trots. ‘Ik heb een heel goed gevoel over de nieuwe samenwerking met deze professionals. ‘Ciao Ciao Amore’ is een frisse vrolijke zomerse song geworden met een knipoog. Bovendien zit er een leuke verhaallijn in die in de clip vertolkt wordt door mijn echte vriendin en mijn neefje.  Het liedje gaat over dat ik de boel de boel laat en lekker met mijn vriendin op vakantie ga naar het buitenland. Daar kom ik een charmeur tegen. Die jongen speelt wat op zijn gitaar en we spreken wat af. Op het allerlaatste moment gaat hij er toch vandoor met een hele mooie blondine en dat vind ik toch niet zo leuk……verklapt Susanna.

 

De clip van ‘Ciao, Ciao Amore’,, opgenomen in het Belgische badplaatsje Knokke, is al te bewonderen op TV Oranje. Meer info: www.susannaveldmeijer.nl 

 

RTV: Score Promotions / Dennis van der Kraan Tel : 06-41985707 / dennis@scorepromotions.nl

Tekst: Gert Reehuis - TV Oranje

 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop