RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Theodoor gaat ‘Helemaal Los’
21-03-2017 10:59:00

 

Theodoor Visscher begint 2017 fris. Theodoor en HD Music, het label van Henk Dissel en Sander de Klerk hebben onlangs de handen ineen geslagen om de komende jaren de carrière van het 24 jarige talent uit Leiden uit te breiden. Producer en tekstschrijver Robert Dorn, die al een aantal grote hits heeft geschreven waaronder ‘Bijna’ van Henk Dissel en ‘Hartenstrijd’ van Nick & Simon is verantwoordelijk voor de nieuwe single van Theodoor.

 

‘Ik zie hoe je kijkt, ik zie je ogen en ik ben het kwijt. Niets in jou houdt je tegen, jij weet het zeker. Zo kom je steeds dichterbij’. Vergezeld met een vrolijke zomerse klanken vormt dit het begin van Theodoor’s nieuwe single ‘Helemaal Los’. Met dit nummer zal Theodoor het publiek in AFAS Live! (voorheen HMH) op 6 april 2017 helemaal los laten gaan tijdens het concert ’10 Jaar Henk Dissel’, waar hij als gastartiest te bewonderen is.

 

Aanstaande zondag, 26 maart, wordt de bijbehorende clip opgenomen door Karl Kaspers van Kaska Producties. ‘Ik denk dat veel mannen jaloers zijn op de hoofdrol in de clip. Die mag ikzelf vervullen’….lacht Theodoor. Meer info: www.theodoormusic.com

 

RTV: Score Promotions / Dennis van der Kraan Tel : 06-41985707 / dennis@scorepromotions.nl

Tekst: Gert Reehuis / TV Oranje

 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool