RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Theodoor trekt volkse lijn door met 'Jij bent alles'
07-02-2018 20:32:00

 

'Jij bent alles' is de titel van de feestelijke nieuwe single van Theodoor. Het is een cover van een wereldberoemd nummer dat door veel artiesten waaronder James Last en Frank Sinatra in het verleden al zijn uitgebracht. Het idee is afkomstig van de uit Utrecht afkomstige tekstschrijver Harry Gerritsen. Hij was ook verantwoordelijk voor 'Hallo mooie meid' waarmee Theodoor in 2017 veel succes had. 'Producer Frank Verkooyen heeft vervolgens alles uit de kast gehaald om er een lekkere foxtrot van te maken. De zomerse klanken laten je lekker wegdromen', meent de 25 jarige zanger uit Leiden.

 

Na 'Hallo mooie meid' is Theodoor zich gaan richten op de volkse muziek. 'We zien gewoon bij het publiek dat volkse muziek erg goed ontvangen wordt. De reacties zijn hoofdzakelijk positief.  Vandaar dat we met 'Jij bent alles' deze lijn doorzetten. Het is een lekkere meezinger en ik hoop dat dit wederom in de smaak zal vallen van het publiek', aldus Theodoor.

 

De clip is  opgenomen bij Café 'De Spijkerbak' in Leiden. 'Ik speel een beetje de barman. In het café zit een jongeman in gezelschap van een leuk meisje.  Op een gegeven moment wordt het meisje door haar vader weggeroepen omdat ze op tijd thuis moet zijn.  Omdat de jongen het erg gezellig vindt houdt hij haar bij zich. Barman Theodoor ziet dat allemaal gebeuren. Uiteindelijk komt de vader haar dan toch uit de kroeg halen. Op een grappige manier wordt het geheel dan toch nog afgesloten.

 

RTV: Score Promotions / Dennis van der Kraan Tel : 06-41985707 / dennis@scorepromotions.nl

 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 13 augustus t/m zondag 19 augustus

 Alex - Ik schreeuw 't van de daken

 

 

 

RADIONL Zomertoer data en locaties

 

Vrijdagavond 17 aug. - Zwolle
Vrijdagmiddag 24 aug. - Bakkeveen
Zondagmiddag 26 aug. - Apeldoorn
Zaterdagavond 15 sept. - Ridderkerk

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl