RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Theodoor verbreedt z’n horizon
13-09-2017 11:04:00

 

Deze week staat Theodoor twee keer in de schijnwerpers.  Als geboren en getogen Leidenaar nam hij samen met DJ Elmar Bus een verfrissende versie op van Rubberen Robbie’s  nummer ‘3 October’. Daarnaast lanceert Theodoor ook z’n nieuwe single ‘Hé hallo mooie meid’. Het is de tweede single van Theodoor die op het HD label van Henk Dissel en Sander de Klerk is verschenen en  herbergt een hoog meezinggehalte.

 

Dat er een klik is tussen Theodoor en Henk Dissel is allang geen geheim meer. Dat was voor Theodoor ook de reden om z’n in maart jl. gelanceerde nummer ‘Helemaal los’ op het HD label uit te brengen. Tijdens het jubileumconcert ’10 Jaar Henk Dissel’ was Theodoor ook als gastartiest te bewonderen. ‘Henk heeft een enorme berg ervaring. Hij treedt ontzettend veel op en zie hem als een voorbeeld. Hij is ook mijn coach en probeert z’n kennis met mij te delen om mijn horizon te verbreden’, aldus Theodoor.

 

‘Hé hallo mooie meid’ wijkt af van het repertoire dat we van Theodoor gewend zijn. Het is de eerste foxtrot die hij heeft opgenomen. ‘Via Henk Dissel kwam ik in contact met tekstschrijver Harry Gerritsen. Hij liet me de demo horen en was eigenlijk gelijk ‘verkocht’. Het nummer blijft lekker hangen en je zingt de tekst snel mee. Ik hoop eigenlijk dat het een kroegenhitje gaat worden. Mijn nieuwe producer Harald Queens heeft in ieder geval alle ingrediënten gebruikt om deze wens in vervulling te laten gaan’, meent Theodoor. 

 

In de clip zijn beelden verwerkt van een optreden van Theodoor tijdens ‘ Puur Hollands’ in het Goffertpark te Nijmegen. Daarnaast is er ook gefilmd in Leiden. 

 

RTV: Score Promotions / Dennis van der Kraan Tel : 06-41985707 / dennis@scorepromotions.nl

 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 18 juni t/m zondag 24 juni

Sidney Bischoff - Mooi is het leven

 

 

 

 

RADIONL Zomertoer data en locaties


 Donderdagavond 28 juni - Assen
 Vrijdagavond 29 juni - Assen
 Zaterdagavond 30 juni - Assen
 Zondagmiddag 15 juli - Heerhugowaard
 Vrijdagavond 17 aug. - Zwolle
 Vrijdagmiddag 24 aug. - Bakkeveen
 Zondagmiddag 26 aug. - Apeldoorn
 Zaterdagavond 15 sept. - Ridderkerk

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl