RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Trijntje Oosterhuis geeft jubileumconcert op 30 maart 2019 in de Ziggo Dome
02-11-2018 15:56:00

 

Trijntje Oosterhuis; één van de meest veelzijdige zangeressen van Nederland, beleeft een bijzonder mooi en druk jaar. Afgelopen periode was Trijntje wekelijks te zien in Beste Zangers bij AVROTROS. In elke aflevering stond er één zanger centraal die voor de andere zangers een lied uitkiest om te zingen. Wekelijks stemden meer dan een miljoen kijkers af op dit populaire programma. 

 

Op 9 november komt het nieuwe album Mensen Veel Geluk uit. Op dit album zingt Trijntje de liedjes van haar vader Huub Oosterhuis. Ter ere van de 85ste verjaardag van de theoloog, schrijver en dichter, brengt de zangeres een ode aan de liedjes en teksten van haar vader. Momenteel bereid Trijntje zich voor op een bijzonder en éénmalig concert in Carré ter ere van haar vader Huub Oosterhuis. Dit concert was al binnen enkele uren volledig uitverkocht.

 

Wegens groot succes zal Trijntje ook dit jaar weer een kerkentour houden. Tijdens de speciale kerstconcerten brengen Trijntje en haar pianist akoestische versies van soulvolle kerstklassiekers uit het American Songbook zoals Have Yourself A Merry Little Christmas en Let It Snow. Als klap op de vuurpijl staat Trijntje op 30 maart 2019 in de Ziggo Dome. In extra grote bezetting van 70 musici, zal het met Grammys bekroonde Metropole Orkest Trijntje begeleiden bij haar jubileumconcert: 'Het Beste Van Trijntje Oosterhuis Live Met Het Metropole Orkest'. Tickets zijn hier te bestellen.

 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 12 november - zondag 18 november

John West - Nee ik rij niet...want ik wil drinken

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop