RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Unieke samenwerking: Party DJ Ramon Ft. Shiela
17-03-2015 08:51:00

 

Party DJ Ramon is afkomstig uit Tiel en geboren in 1989. Van kinds af aan droomt Ramon van Dijk van een bestaan als DJ en het leven in de muziekwereld. Ramon, die in het dagelijks leven werkzaam is als magazijnmedewerker en geluidsman heeft vanaf 2009 al enkele singles uitgebracht. Singles die hem in contact brachten met het grote publiek en diverse Nederlandse artiesten. Nu Party DJ Ramon steeds vaker geboekt wordt en er steeds meer ervaring wordt opgedaan is het anno 2015 tijd om een nieuw gelegenheidsduo te vormen. Een duo samen met zangeres Shiela! 


Zangeres Shiela, geboren in Amsterdam is inmiddels geen onbekende meer in de muziekwereld. Shiela die tijdens haar optredens een breed repertoire zingt (van Country songs tot aan Nederlandse levensliedjes) heeft inmiddels een mooie discografie opgebouwd. Na een tijd van muzikale rust, wordt besloten de draad in 2014 weer volledig op te pakken en dat blijft niet onopgemerkt! De single ‘Kom In Mijn Armen’ wordt een succes bij de radiostations en vaste schare fans. Het nummer is geschreven door Mario Veltman, die vanaf deze tijd vaste producer is geworden.  

 


In maart 2015 verschijnt de remix van ‘Kom In Mijn Armen’. De vriendschap tussen Party DJ Ramon en zangeres Shiela is uitgebloeid tot een mooie samenwerking! De single (met daarop als bonus ook de originele uitvoering van het nummer) is uitgebracht onder het label van DiMario Records en is vanaf nu verkrijgbaar en legaal te downloaden. De bijbehorende videoclip is te zien op Youtube en diverse televisiezenders.  
Meer informatie: www.ZangeresShiela.nl / www.PartyDJRamon.nl 

 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool