RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Vijfde instrumentale nummer van Lochare een feit
05-03-2018 12:09:00

 

‘Second Time’ is inmiddels het vijfde instrumentale nummer van Lochare.  De muzikant die steeds onherkenbaar in beeld komt met een grote sombrero op z’n hoofd, wil ook nu z’n ware identiteit nog niet prijsgeven. Z’n vaste clipproducent William ten Kate laat weten dat hij bezig is om Nederland te verkennen. Omdat Lochare erg onder de indruk is van een aantal dansscholen is de clip van ‘Second Time’ opgenomen in een bekende dansschool.

 

Ook deze keer staat de elektrische in de schijnwerpers. Lochare heeft het lied zelf geproduceerd en hij geeft aan dat hij over een tijdje z’n horizon wil verbreden d.m.v. de akoestische gitaar. ‘De eerst volgende productie met elektrische gitaar heb ik al opgenomen. We wachten nog even met het opnemen van de clip op mooier weer. De verwachting is om dit nummer in een tijdsbestek van 2 tot 3 maanden te lanceren. Daarna volgen een aantal instrumentale clips met een akoestische gitaar’, verklaart Lochare die opvallend genoeg  door nog niemand is herkend.  

 

Omdat Lochare in het verleden voor diverse  topartiesten in verschillende genres muziek heeft geproduceerd heeft hij ook plannen om die draad weer op te pakken. Zijn streven is om voor nog meer artiesten liedjes te maken. Destijds leverde dat als beloning een aantal gouden en platina platen op in het buitenland. Dus…..de ontknoping van de ware identiteit zal op enig moment wel plaatsvinden.

 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 18 juni t/m zondag 24 juni

Sidney Bischoff - Mooi is het leven

 

 

 

 

RADIONL Zomertoer data en locaties


 Donderdagavond 28 juni - Assen
 Vrijdagavond 29 juni - Assen
 Zaterdagavond 30 juni - Assen
 Zondagmiddag 15 juli - Heerhugowaard
 Vrijdagavond 17 aug. - Zwolle
 Vrijdagmiddag 24 aug. - Bakkeveen
 Zondagmiddag 26 aug. - Apeldoorn
 Zaterdagavond 15 sept. - Ridderkerk

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl