RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Voorverkoop Welkom Sinterklaas met Clown Jopie en Tante Angelique gestart
18-08-2014 21:20:00

 

Zaterdag 15 november 2014 is de zeventiende Clown Jopie & Tante Angelique Fanclubdag in Alcazar Events te Puttershoek. Clown Jopie en Tante Angelique vieren dit “Sinterklaasfeest” met al hun vriendjes en hun vriendinnetjes. Piet de Kanariepiet en de Knuffels komen ook. Komt SInterklaas ook naar Clown Jopie & Tante Angelique? Het fruitige duo geeft één spetterende voorstelling. 'Welkom Sinterklaas' start ‘s middags om 15.00 uur. De zaal gaat open om 14.30 uur.


Natuurlijk mag je al je vriendjes en je vriendinnetjes meenemen. Het is altijd een groot meezingfeest bij Clown Jopie en Tante Angelique. De show is voor kinderen van  2 tot 12 jaar. Maar pappa’s, mamma’s, opa’s, oma’s, ooms en tantes, kortom iedereen amuseert zich altijd geweldig bij het vrolijkste kinderduo van Nederland.  Het wordt weer lachen, gieren, stampen en zingen. Het is pret maken van het begin tot het eind. Natuurlijk worden de spannende en opwindende momenten niet vergeten. Iedereen kan volop meezingen met de populaire gasten in het schitterende decor. Clown Jopie en Tante Angelique zingen niet alleen de nummers van hun nieuwe cd album “Sinterklaas, kom van dat dak af”, maar samen met de kinderen zingen ze ook vele van hun andere hits. Clown Jopie & Tante Angelique maken altijd en overal pret.
 
De voorverkoop voor deze geweldige pretbelevenis is begonnen. Bij de voorverkoopadressen kosten de entreekaarten € 8,95 per stuk. Je betaalt € 10,95 per persoon op zaterdag 15 november  aan de kassa van Alcazar Events te Puttershoek. Meer info: www.clownjopieshop.nl 

 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

 

Van maandag 24 september t/m zondag 30 september

    Jan Smit - Ik zie

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl