RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Yosee verrast haar fans met ‘Jouw ritme’
11-05-2018 15:29:00

 

Met haar nieuwe vrolijke single ‘Jouw ritme’, die op 16 mei gelanceerd wordt, hoopt Yosee haar fans te verrassen. De blondine uit Den Bosch is in hart en nieren een zomermens en wilde deze keer dan ook met een vrolijk nummer komen. ‘ Toen ik de originele versie hoorde van Chained tot the Rhythm van Katy Perry  had ik iets van…hier ga ik iets mee doen. Dit wil ik gewoon. Hier word ik gewoon zo vrolijk van. Het is totaal iets anders dan wat de mensen van mij gewend zijn’, vertelt Yosee.

 

Met  Kees Tel is ze vervolgens gaan brainstormen over het plan van aanpak. ‘Dit is een nummer waar hij als producer mee kon toveren.  Hij heeft  er poppy -en Reggaeton invloeden aan toegevoegd en heb er een heel goed gevoel bij. Ook voor de Nederlandstalige bewerking is Kees, oftewel de ‘Hans Klok van de muziek’ verantwoordelijk, glimlacht Yosee.

 

Voor de opname van de clip door Henk Ros en Thijs Aldenzee moest het gezelschap overstappen naar plan B. ‘Op de dag dat de opname gepland was kwam het water met bakken uit de lucht. Om met een paraplu in de hand een zomerse clip te maken was voor  ons geen optie. We besloten om te verkassen naar de studio en met behulp van de techniek van tegenwoordig is het toch nog goed gekomen’.

 

Op  vrijdag 18 mei zal Yosee ‘Jouw ritme’ presenteren tijdens de Pré Summer Party bij Café Zaal d’n Beer aan de Dorpsstraat in Rosmalen. Ze wordt die avond bijgestaan door oa.  Rudy de Wit, Sander Luurssen, Mart Hoogkamer, William van Engelen , Jack van Raamsdonk en Laura van den Elzen die tevens ook met haar vriend Mark Hoffmann enkele nummers ten gehore gaat brengen. Kortom een leuke muzikale avond met een breed scala aan muziek. De presentatie is in handen van René Vercruyssen. De aanvang is vanaf 19.30 uur. De entree bedraagt € 10,00 inclusief de nieuwe single van Yosee. Meer info: https://www.facebook.com/Yosee4you/

 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop